Skip Navigation LinksOverview

Merkez Hakkında

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM), Üniversite Yönetim Kurulu’nun, 4 Kasım 1997 tarihli kararıyla Rektörlüğe bağlı bir birim olarak kurulmuştur.

DAÜ-PDRAM, Kuzey Kıbrıs’ta, yüksek öğrenimde psikolojik hizmet sunan ilk kuruluştur. Merkez, Bahar 1998 Dönemi’nden beri, Sağlık Merkezi binasının zemin katında hizmet vermektedir.

Bireyler, yaşamın her aşamasında profesyonel psikolojik desteğe ihtiyaç duyabilmektedirler. DAÜ-PDRAM, yaşayabileceğiniz çeşitli konularla ilgili psikolojik destek sağlamayı amaçlar.

DAÜ-PDRAM'ın sunduğu psikolojik hizmetler, öğrencilerin ve personelin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak amacı ile düzenli olarak güncellenmekte ve geliştirilmektedir. DAÜ-PDRAM ekibi psikolog, psikiyatrist, sosyal hizmet uzmanı ve destek personelinden oluşmaktadır. DAÜ-PDRAM psikologları olarak, sorunlarınızın üstesinden gelme sürecinde sizi ön yargısız olarak dinlemeye, destek ve yardımcı olmaya her zaman hazırız.

En iyi dileklerimizle,
DAÜ-PDRAM Ekibi